De meest complete oplossing

voor professioneel tevredenheidsonderzoek

Informatie aanvragen

Over Qualiview.nl

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVREDEN.NL

Opiness

Opiness.nl is een nieuw onafhankelijk online platform, o.a. gerealiseerd door de makers van Zoover en Preferenso, waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel, waar consumenten een betere keuze kunnen maken en bedrijven zich kunnen profileren.

De resultaten en reviews verzameld op diverse platformen van Tevreden.nl kunnen worden doorgeplaatst op Opiness.

Voor meer informatie bezoek:

Opiness.nl

Google

Reviews en ratings worden geïndexeerd zodat u beter vindbaar bent in Google. Door de unieke samenwerking tussen de Feedback Company en Google worden de reviews en ratings, desgewenst direct bij Google aangeleverd en in Adwords geplaatst. Bij voldoende reacties worden dan Google sterren campagnes getoond. Dit resulteert in een sterke conversie verbetering.

Google

Feedback company

The Feedback Company biedt zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om klantenfeedback te verzamelen en op sterk onderscheidende wijze te publiceren. Apotheekt.qualiview.nl kan reviews en ratings door plaatsen naar The Feedback Company voor betere vindbaarheid in Google.

Feedback Company

Voor meer informatie bezoek:

Feedbackcompany.nl

Onze Partners